fbpx
 • Servicii suport pe baza de mandat pentru reprezentare in recuperarea creantelor / imobiliarelor / drepturilor
Acasa
Abonamente onorarii
Despre noi
Contact

Despre noi

EXPERTI IN
RECUPERARI CREANTE

O poveste cu final fericit incepe cu colaborarea potrivita. Avem pentru tine o echipa de oameni capabili si implicati si o rata pozitiva de rezolvare a cazurilor de recuperari de creante, datorii si bunuri pentru persoanele fizice si juridice.

Creanta, datorie sau un bun de recuperat?

K.C.S. este o companie de recuperari creante, formata dintr-o echipa matura, bine pregatita profesional, aflata intr-o continua dezvoltare, atat pe plan profesional, cat si al studiului individual, care se implica si trateaza toate problemele CA SI CAND AR FI DE INTERES PERSONAL.

ECHIPA KCS beneficiaza permanent de o pregatire intensiva in ceea ce priveste negocierea si evaluarea recuperarilor de creante cu supervizare juridica, prin avocati, precum si alte servicii conexe prestate de juristi, mediatori, manageri, experti contabili si alti colaboratori,indiferent de natura profesiei acestora, capabili de a ne sustine in actiunile noastre de recuperare a creantelor dumneavoastra.

Eficiență maximă în recuperarea creanțelor

Am elaborat si implementat, in cadrul companiei noastre, un sistem eficient de lucru, care sa va ajute sa intelegeti foarte bine si sa parcurgeti in cel mai scurt timp toate etapele necesare recuperarii creantelor dumneavoastra, in asa fel incat, impreuna si intr-un cadru legal sa recuperam debitele intr-un termen cat mai scurt si cu o eficienta maxima.

Consilierii nostri, avocatii, managerii de caz, juristii, expertii contabili va ofera solutii reale cu predilectie in domeniul recuperarii creantelor iar la nevoie oferim solutii alternative la problemele si cererile dumneavoastra, in domeniul in care activam.

Pentru fiecare lucrare se face o evaluare individuala a debitorului, decizia de a continua actiunile de recuperare, apartinand clientului in mod exclusiv, acceptul acestuia fiind dat prin semnarea contractului de mandandat.

Tratam clientii cu aceeasi unitate de masura, in asa fel incit, de satisfactia lucrurilor bine facute, la timp si intr-un termen cit mai rapid, sa ne bucuram impreuna, constienti fiind de faptul ca cea mai buna reclama este recomandarea unui client / partener multumit.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

 • ECHIPA COMPETENTA

  Am format in jurul nostru un nucleu puternic de oameni din toate domeniile necesare activitatii pe care o desfasuram.

 • RATA MAXIMA DE SUCCES

  Am elaborat si implementat un sistem eficient de lucru, care sa va ajute sa parcurgeti in cel mai scurt timp toate etapele necesare recuperarii creantelor.

 • COMUNICARE STRANSA

  Desi avem o intreaga echipa implicata in proiectul de recuperare a creantelor dumneavoastra, veti tine legatura indeaproape cu un singur manager de dosar.

0+

Ani de Experienta

0%

Cazuri Rezolvate

0%

Echipa Implicata

0

Consultanti

Pe langa serviciile de recuperare creante, K.C.S. ofera si servicii de Administrare afaceri, management, redactare contracte, intocmire de studii pe diverse teme, intocmire de expertize extrajudiciare, servicii conexe ce le-am creat pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, pentru o gestionare cat mai fidela si clara a activitatii acestora.

Oferim servicii suport pentru companii, in vederea dezvoltarii si continuarii activitatii acesteia, servicii constand in externalizarea unei parti din activitate stabilita punctual sau preluarea managementului intregii activitati.

Te intereseaza un alt serviciu pe care nu il regasesti in aceasta lista?

CERE O OFERTA

Completeaza formulatul de mai jos sau suna-ne la 0736.13.13.13 // (l-v): 9:00 – 17:00

  Apasa aici si trimte
  Suntem pe whatsapp
  Buna ziua! Cu ce te putem ajuta azi?