fbpx
 • Servicii suport pe baza de mandat pentru reprezentare in recuperarea creantelor / imobiliarelor / drepturilor
Acasa
Abonamente onorarii
Despre noi
Contact

Abonamente / Onorarii

Abonamente

 • Recuperari creante comerciale

  Pentru firmele cu mai multi debitori oferim un serviciu de abonament juridic lunar destinat recuperarilor de creante. Firma ne va comunica lista datornicilor, documentele justificative si corespondenta cu debitorul iar avocatii nostri se vor ocupa de recuperarea creantelor in baza abonamentului si a unui procent negociat prin contract din sumele recuperate.

 • Recuperari creante civile

  Pentru personele fizice cu mai multi debitori oferim un serviciu de abonament juridic lunar destinat recuperarilor de creante. Clientul ne va comunica lista datornicilor, documentele justificative si corespondenta cu debitorul iar avocatii nostri se vor ocupa de recuperarea creantelor in baza abonamentului si a unui procent negociat prin contract din sumele recuperate.

Onorarii

Nu percepem onorariu in avans pentru serviciile oferite!

Onorariul nostru pentru cazul dat in lucru diferă de la caz la caz, el putând fi stabilit cu exactitate, numai dupa analizarea documentelor prezentate si evaluarea situației concrete.

In cadrul sedinței de consultanță, prealabilă semnarii contractului de mandat, clientul, ne va comunica lista datornicilor, documentele justificative si corespondența cu debitorul. Pe baza acestor informatii, vom evalua situatia concreta a cazului prezentat si vom stabili onorariul aferent.

Ședința de consultanță se programează prin intermediul departamentului de secretariat, este taxabilă și se desfașoară la sediul K.C.S. sau online.

Pe langa serviciile de recuperare creante, echipa K.C.S. ofera si servicii de redactare contracte, intocmire de studii pe diverse teme, servicii de intocmire a contabilitatii companiei dumneavoastra, intocmire de expertize extrajudiciare, servicii conexe ce le-am creat pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, pentru o gestionare cat mai fidela si clara a activitatii acestora.

Te intereseaza un alt serviciu pe care nu il regasesti in aceasta lista? Cere oferta folosind formularul de mai jos!

CERE O OFERTA

Completeaza formulatul de mai jos sau suna-ne la 0736.13.13.13 // (l-v): 9:00 – 17:00

  Apasa aici si trimte
  Suntem pe whatsapp
  Buna ziua! Cu ce te putem ajuta azi?